نحوه فعالیت بانک‌های تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ۲ بامداد چهارشنبه آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / دلار توافقی چند شد؟ بانک مرکزی: شعب بانک‌ها در سراسر کشور در حال ارایه خدمات به مردم هستند قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ ترامپ موبایل فروش می‌شود! قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ امروز دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق: تجارت ایران و عراق همانند گذشته برقرار است/ خللی در صادرات و واردات نداریم آغاز تحویل سکه‌های پیش‌فروشی خرداد؛ از هفته آینده بازنشستگان کشوری برای دریافت پاسخ سوالات خود با ۲۵۰۰ تماس بگیرند تمدید لغو پرواز‌ها تا ۱۲ ساعت دیگر اطلاعیه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی برای عرضه سوخت واکنش دلار جهانی به تحولات خاورمیانه گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است و گمرکات در حال فعالیت هستند/ مرز بسته در زمینه تجاری و مسافری نداریم

افزایش ٣ درصدی واردات به کشور

رئیس کل گمرکات کشور گفت: امسال بیش از ٢٠ میلیون تن کالا از گمرکات کشور وارد شده است که ٣ درصد نسبت به مدت مشابه افزایش داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی میر اشرفی شامگاه سه شنبه در شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت در حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور در فارس بیان کرد:طی ۷ ماهه امسال بیش از ۱۰۰میلیون تن کالا  از گمرکات کشور ترخیص شد که از این میزان ۸۰ میلیون تنمربوط به صادرات است که نسبت با مدت مشابه پارسال ١٧درصد رشد دارد.

 

وی ادامه داد: در این مدت همچنین  ۲۰میلیون تن کالا وارد کشور شد که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد ۳درصدی دارد.

 

میراشرفی تاکید کرد تجارت ۱۰۰میلیون تنی ایران با کشورهای خارجی با موازنه ۵۰ میلیارد دلاری بیانگر ظرفیت ایران در حوزه های مختلف در راستای تولید و رقابت با محصولات خارجی است.

 

میر اشرفی نوید بخشش مالیاتی فعالان اقتصادی داد و افزود: :  ۴ درصد مالیات از فعالان اقتصادی و تجار اخذ می شود تا روند ترخیص کالا سریعتر اتفاق بیفتد ضمن انکه بحث کارتهای اجاره ای نیز ساماندهی پیدا کند.

 

وی ادامه داد: پیشتر ثبت سفارش تنها در تهران انجام میشد که این مهم نیز اکنون در تمامی کشور ممکن شده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار